VAN / ERCİŞ - ŞEHİT OSMAN KAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

ŞEHİT OSMAN KAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

05058247817 (Ok.Md.)
Adres
YEŞİLOVA Mah. 525. CAMİ 1. Sok. ŞEHİT OSMAN KAYA İ H O Apt. No 70 /1 / ERCİŞ / VAN Bina Kodu 38254695
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen,bilgi çağına uyumlu,bilgi üretebilen.bilgi teknolojini kullanabilen, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, Demokrasi bilincine sahip düşüncelerinde özgür,sorumluluk alabilen nitelikli insanlar yetiştirmektir
Misyon
Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Milli ve evrensel değerleri tanıyan, Benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08:30 - 15.40
Uydu İnternet (VSAT)