VAN / ERCİŞ - ŞEHİT OSMAN KAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

TBMM "nin açılışının 104. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte hazırlamış oldukları etkinliklerle büyük bir çoşku ile kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma haftası kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma proğramı düzenledik. Bir kez daha haykırarak söyledik. ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ ÇANAKKALE GEÇİLMEYECEKTİR.

Mrt

Ulusal Marşımız olan İSTİKLAL MARŞI"NIN kabul edilişinin 103.yıldönümü nedeniyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama proğrmamı düzenledik.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniye okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı düzenledik.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem başı Öğretmenler Kurul toplantımızı 09.02.2024 tarihinde saat 15:00"te yaptık. Temel Amacımız her anlamde tüm paydaşlarımızın memnun kalacağı bir eğitim öğretim ortamı yaratmaktır.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatilinde okulumuzun iç bölümlerinin tamamının boyamasını yaptık. Okulumuzun yapıldığı günden beri iç boyasının yapılmamış olması nedeniyle eğitim öğretim için uygun olmayan bir ortama dönüşmüş halde idi. Okulumuzun tüm bölümlerin boyamasını yaparak eğitim öğretime hazır hale getirdik.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılının 1.dönemini yoğun,başarılı ve herhangi bir sorun olmadan tamamladık. Dönem boyunca ve dönem sonunda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirerek dönemi tamamladık.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında tüm sınıflarımızda haftanın önemine uygun bir şekilde yerli malı kutlamasını yaptık. Parolamız Yerli Malı Yurdu Malı herkes onu kullanmalı.

Kas

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı sene başı Okul Aile Birliği toplantımızı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Eğitim anlayışımızda veli çok önemli olup, vazgeçilmez kabul ettiğimizden dolayı öğrencinin  eğitim öğretim hayatı boyunca kendileri ile devamlı işbirliği halinde çalışmaya gayret gösteriyoruz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk"ün ebediyete intikalinin 85.yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma proğramı düzenledik.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıllı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Nice yüzyıllara ve haykırarak diyoruz ki YAŞAŞIN CUMHURİYET.

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim yılının sene başından itibaren geride kalan yaklaşık 50 günlük sürenin her anlamda değerlendirmesini yaptık. Yapılan değerlendirmeler sonucunda okulumuz açısından eksik görülen hususların düzeltilmesi iyi uygulamaların artırılarak devam etmesi hususunda gerekli tedbirler alındı. Ayrıca 2023/2024 Eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak olan ortak yazılı sınavları hakkında detaylı bilgilendirmelerde yapıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında Okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ilk önce deprem ardından da tahliye tatbikatını gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzun bileşenleri açısından temiz ve güvenli bir eğitim öğretim yuvası olması için,güvenlik ve temizlik çalışmalarımız itina ile yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri her hafta dönüşümlü olacak şekilde günde bir ders saati kitap okumaktayız.